Бронираната лимузина Mercedes-AMG G63

Лукс, заплашителност и цена от над 2 млн. лв.

Ако имате желание да превърнете една от най-респектиращите коли по пътищата в още по-изключителна, трябва да се обърнете към Inkas Armored Vehicles. Издължената бронирана версия на AMG G63 изглежда като огромна и ядосана кутия за хляб, готова да ви размаже.

Вътре има обновен интериор, обвит в алкантара и екзотична кожа. G-Класата разполага с 4К Apple телевизор, услугата Siri и Apple HomeKit. Подвижното барче също е доста полезно.

Подобрените седалки могат да се свалят до легнало положение и предлага масажни функции. Всеки пасажер си има вграден контролен център, така че да може да избира настройки си самостоятелно.

Това обаче не е всичко. Inkas 63 е сериозно брониран. Компанията твърди, че бронята може да издържи на куршуми и експлозии. Би трябвало пасажерите да са в безопасност от 7.62-милиметрови куршуми, както и до два взрива на DM51 гранати. Ако ситуацията стана напечена, шофьорът разполага с всичките 563 к.с., идващи от 5.5-литровия V8. Автомобилът разполага с термични и инфраред камери във всички посоки.

Всичко това може да се окаже полезно, но дали оправдава цената от над 2 млн. лева?

armored-mercedes-amg-g63-limo (3)
armored-mercedes-amg-g63-limo (2)
armored-mercedes-amg-g63-limo (1)
armored-mercedes-amg-g63-limo
armored-mercedes-amg-g63-limo (5)
armored-mercedes-amg-g63-limo (4)

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*