Всички вариации на Ferrari 488 Pista Piloti

Може би си спомняте, че преди около месец италианската компания ни представи специалната 488 Pista Piloti Ferrari. Тогава научихме, че е налична в четири цвята, но видяхме само традиционното Rosso Corsa червено. Сега виждаме и другите три вариации.

Те са Argento Nurburgring, Nero Daytona и Blu Tour De France. Синьото може би ни допада най-много. Италианските цветове изглеждат прекрасно върху това синьо.

Има и други козметични промени, като например лавъра, символизиращ победата на Ferrari във WEC , както и надписът PRO, който пък показва категорията, в който се е състезавала колата.

Вътре, седалките са облечени в черно, като италианският флаг краси долната част на облегалките. Същият трикольор се намира и на върха на лостчетата за превключване на предавките, както и на килимите.

Освен цветовата гама и другите споменати детайли, 488 Pista Piloti Ferrari не предлага много промени от стандартното 488 Pista. Джантите могат да се заменят с карбонови или матово черни, може да изберете черни състезателни колани, вместо стандартните черни обикновени такива.

488 Pista Piloti Ferrari се предлага само на купувачи, замесени в Prancing Horse програмата.Спецификациите са подбрани специално от Tailor Made отдела на Ferrari, a всеки закупен автомобил получава Ferrari Classiche сертификат.

piloti-ferrari-rosso-corsa (1)
ferrari-488-pista-piloti-ferrari
piloti-ferrari-argento-nurburgring (1) - Copy
piloti-ferrari-blu-tour-de-france - Copy
piloti-ferrari-argento-nurburgring - Copy
ferrari-488-pista-piloti-ferrari (1) - Copy
piloti-ferrari-rosso-corsa
piloti-ferrari-blu-tour-de-france (1) - Copy
piloti-ferrari-argento-nurburgring (2) - Copy
piloti-ferrari-nero-daytona - Copy
piloti-ferrari-interior - Copy
piloti-ferrari-nero-daytona (1) - Copy

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*