Amigo Leasing: със скоростта на клиента

Нова компания за лизинг на употребявани автомобили

AMIGO LEASING е новата компания за лизинг на употребявани автомобили, част от икономическата група на Еврохолд България – компания с дългогодишна експертиза в автомобилната индустрия и финансовия лизинг. Евролийз Ауто се ползва с доверието на крайни клиенти – готови да заменят автомобила си с по-нов и с множество корпоративни партньори, които имат нужда от спокойни условия за бизнес растеж. Така логична стъпка в развитието на компанията е създаването на специализирана услуга, която още по-ефективно да отговаря на нуждите на крайни клиенти, в търсенето и покупката на употребяван автомобил.

Подкрепа при избора на правилния автомобил

А както знаем, изборът може да бъде труден и рискован и всеки има нужда от подкрепа при вземането на такова решение. В такъв момент искаме да изберем не просто автомобил, а правилния, да открием разумния начин да го финансираме и да сме максимално доволни от покупката. AMIGO LEASING е приятелят, който помага във взимането на информирано решение и превръща покупката на употребяван автомобил в лесна и приятна задача. Прозрачно и отговорно, AMIGO LEASING тръгва заедно със скоростта на клиентите, помага с финансовата част от покупката и съветва с избора, защото важното за всички, е новата кола да носи удовлетворение и сигурност.

AMIGO LEASING помага на всеки, който иска да има собствена кола, да се сдобие с нея по-бързо и без съжаления. Компанията предоставя не просто финансиране, а дългосрочно партньорство и смислен съвет. Помага в осъществяването на сделката и след това.

Къде можете да ги откриете?

AMIGO LEASING стартира с офиси в София, Варна, Бургас и Сливен като предстои броят им през тази година да се увеличава, за допълнително удобство на клиентите, офисите на AMIGO LEASING се намират в близост до големите автокъщи. Освен на място в офис, всеки може да получи своята консултация и по телефона, а разбира се и онлайн.

Ако си любопитен, можеш да тестваш онлайн калкулатора на AMIGO LEASING още сега.

Сметни в реално време точно колко ще плащаш и разбери повече както за лизинга, така и за първоначалните разходи по автомобила.

AMIGO LEASING ще ти помогне да намериш верния път до своя автомобил с професионално и партньорско отношение.

AMIGO LEASING

ТРЪГВАМЕ ЗАЕДНО