Илон Мъск: „Разработваме хиляди Supercharger станции“

Изпълнителният директор на Tesla сподели, че в следващите дни ще излезе карта с локациите на новите станции за бързо зареждане на електрическите автомобили.

От известно време се вижда ясно, че компанията се стреми да запълни възможно най-много места със станции за зареждане, но сега това разширяване трябва да се ускори, имайки се предвид многото покупки на достъпния Model 3.

За жалост, все още не знаем колко точно Tesla Supercharger станции са планирани, но поредното изказване на Мъск в Twitter ни подсказва. Както винаги, заетият бизнесмен намира време да обърне внимание на последователите си. Този път му бе зададен въпрос относно плановете му да слага станция на определено място, на което той отговори, че след няколко дни ще предостави карта с всички нови места за зареждане, както и че в действителност ще има такава във въпросния квартал (Удланд Хилс, Калифорния).

Той също така спомена, че ще има „хиляди“ нови станции за зареждане, което ни дава надежди за по-бързо развитие на мрежата за електрически автомобили.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*