Интериорът на Mercedes GLE дебютира в скици.

2019-mercedes-gle-teaser (3)
2019-mercedes-gle-teaser (5)
2019-mercedes-gle-teaser (4)
2019-mercedes-gle-teaser (1)
2019-mercedes-gle-teaser (2)
2019-mercedes-gle-teaser

Стандартния двоен екран е подобен на A-Class, но дисплейте са по-големи.

 

Мерцедес най-накрая представи кампанията си за следващото поколение GLE, с набор от дизайнерски скици които ни дават възможност да погледнем отвътре в изцяло новото купе. Както се вижда от множеството шпионски снимки, арматурното табло е преработено от земята, за да се поберат чифт дигитални екрани които да бъдат предложени като стандартно оборудване.

A-Class разполага с 10,25 инчов дисплей, а тези на GLE ще бъдат 12,3 инча.  Средния по размер луксозен SUV ще направи преход от интелигентната система COMAND на Mercedes към новата MBUX. Това беше представено преди няколко месеца в A-Class и ще бъде реализиран в по-широк спектър.

Дебютиращия през 2019 GLE ще е с нов дизайн на волана, включващ  два малки тъчпада разположени в хоризонталните спици. Моделът също така ще бъде с по-голям тъчпад в централната конзола. Въздуховодите са модифицирани с нова квадратна форма и са разположени под сензорния екран. Има четири дюзи в средата, които наподобяват на E-Class, CLE и S-Class.

Широката централна конзола е снабдена с големи дръжки, а от Mercedes твърдят, че с този модел ще се отличат с околната светлина.  Колата не е скицирана отзад, но със сигурност ще има доста място за краката предвид  разтегленото междуосие, благодарение на новото поколение SUV.

Mercedes ще представи GLE W167 през следващите месеци с нова платформа. Преди края на десетилетието ще станем свидетели на новият GLE coupe, за който са ни загатнали на снимките.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*