Кажете здравей на Byton K-Bite

Начало на концепцията за втория китайски електромобил.

 

Казваме добре дошъл на вторият прототип K-Byte, след като първият беше SUV наречен M-Byte Crossover, представен в Лас Вегас тази година. K-Byte се базира на същата модулна платформа и производителите ни уверяват, че производството на тази кола ще започне до края на 2019 и ще излезе на пазара през 2021.

Американците биха казали, че това е седан и той е точно това. Само  че колата има стабилност и спортен дух, които са приблизително равни на Tesla Model S.

Определно изглежда повече от концепцията на M-Byte, главно заради интелигентните повърхности на предните и задни краища, които създават 3D визуализиране. Предните светлини са подредени като диаманти. От марката работят по изграждането на слънчев покрив и достатъчно големи прозорци, така че пътниците да могат да се насладят на достатъчно слънчеви лъчи.

Byton наричат K-Byte, умно устройство от следващо поколение. Естествено са интегрирани множество сензори около колата. Отпред, отзад и отстрани, които се задействат когато колата влезе в режим на самоуправление. По този въпрос Byton казват, че работят с компания на име Aurora, които ще се погрижат за това. Очакванията са до 2020 и двете да имат прототипи за масово производство.

Нямаме информация за интериора, но няма съмнение, че ще бъде забележителен като на M-Byte. Същият има 49 инчов екран. Знаем, само че концепцията на K-Byte разполага с много повече от това.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*