Кемпери Laika акостират на морските изложения TAS

4009 outside
Laika-Ecovip-610-17
Laika-Ecovip-610-01
Ecovip_610-16
LAIKA-EV-610-0051-1030x687
838f9053-66d5-4f15-a6fb-ac920ac8a384 - Copy
LAIKA-Kreos-4009-_ff

Посетителите на регионалните изложения TouristAutoShow в Бургас и Варна ще могат да се насладят на два от най-търсените и харесвани италиански модели кемпери Laika, представлявани от фирма Димбо. Laika Ecovip 610 и Laika Kreos 4009 ще участват в шоуто в двата града.

 

Ecovip 610 e пълен интеграл, с две двойни спални, голям багажник и електрическо задно легло, което позволява да увеличите обема на багажника или да разполагате с по-ниско легло в жилищната част, според ситуацията и нуждите на клиентите.  Моделът е обзаведен още с голям хладилник, луксозна баня и тоалетна и въртящи се предни седалки в кабината. Оборудван е с тента и мултимедийна система с камера за задно виждане, което реално го прави готов за употреба. В момента в рамките на изложението тази конфигурация е на промоционална цена от 53 000 евро без ДДС.

Kreos 4009 е полуинтегриран с две единични легла в задната част с възможност за преобразуване в цяла спалня. По-голям багажник, в който може да се помести мотор или скутер, както и с просторен салон , тип яхта.  4009 разполага също и с предно електрическо легло и възможност за още две спални позиции при преобразуване на масата с диваните в легло – общо 7 спални места. Отново голям хладилник, напълно оборудвана кухня с домашен тип фурна и луксозна баня с много шкафчета за козметика и личен багаж, с душ кабина, която се отдела с плътна преграда. Моделът е бестселър на завода производител, както за България, така и за Западна Европа.

Фирма Димбо е представител на италианския завод за кемпери Laika, както и на немските Niemsan+Bischoff и  Carado. Освен продажби, Димбо също така отдава нови кемпери Laika под наем, като цените варират според продължителността, модела и сезона, диапазонът е между 95 и 140 евро на ден. Всички кемпери под наем на фирмата са до 3,5 т. и се управляват с любителска шофьорска книжка. Изложеният Kreos 4009 e част от рентпарка на Димбо.

Всички кемпери Laika са изцяло зимно изпълнеше и са подходящи за целогодишна употреба. Димбо предлага още допълнително оборудване и аксесоари за кемпери и каравани, както и специализирана сервизна дейност за къмпинг автомобили.