Кемперът Outpost II е готов за всичко

Основан е на Jeep Wrangler, но за жалост, не се продава.

American Expedition Vehicles (AEV) е компания, предлагаща офроуд части и аксесоари за Jeep, Ram и Chevrolet SUV модели или пикапи. Това е най-доброто място, на което може да закарате своя Jeep за подобна трансформация. Сега, компанията доказва това твърдение с Outpost II проекта.

Колата е започнала живота си като нормален Jeep Wrangler, но AEV са уголемили задната част, за да се отвори повече място за идеята им. Окачването е повдигнато с повече от 11 см в сравнение с оригиналното. Задвижването се осигурява от най-високия клас мотор, предлаган в модела – 5.7 литров HEMI двигател, който си поема въздух чрез специален шнорхел.

Има интересни промени вътре в кемпера. Има подвижен покрив, който се повдига при нужда, за да осигури допълнително пространство. Също така разполага с две кухни – една вътре и една вън, като впечатления правят 50-литровият хладилник и стоманения котлон. LED осветление, външна тента и запас от 83 литра вода осигуряват комфорта на вашия престой в кемпера. Над 600 ръчно-направени части са инсталирани в превозното средство, включително и 265-ватов соларен покрив.

За съжаление, компанията няма намерението да продава Outpost II на клиенти – този екземпляр е направен по специална поръчка от президента на компанията. От друга страна, скоро може и да се предлага нещо подобно, но този път основано на Ram, a дотогава, повечето от използваните за проекта части са налични за отделна продажба при AEV.

jeep-wrangler-outpost-ii-camper
jeep-wrangler-outpost-ii-camper (3)
jeep-wrangler-outpost-ii-camper (2)
jeep-wrangler-outpost-ii-camper (4)
jeep-wrangler-outpost-ii-camper (1)

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*