Летящата кола на Audi със самостоятелно управление

Само си го представете.

Някога били ли сте в толкова лоши задръствания, че да ви се е приисквало просто да прелетите над останалите? Audi ви разбира. Представяме ви Pop.Up.Next.

Това никак не е обикновена кола. Нарича се „концепция на превозно средство“. В общи линии, това е мъничък автомобил за из града… с дрон върху нея. За придвижване може да използвате гумите под превозното средство, или пък ножовете на покрива.

Този проект е продукт на съвместна работа на Audi, Airbus и Italdesign. Толкова футуристична кола няма как да бъде нещо различно от електрическо и със самостоятелно управление.

Има си много технологични екстри, като например 49-инчов екран (няма грешка, 49 инча), лицево разпознаване и проследяване на погледа, заедно с някои старомодни тъчскрийн функции.

Очаква се проектът да наблегне върху мобилността, което означава, че вероятно няма да може да си купите такова превозно средство, а по-скоро да го поръчате чрез приложение на телефона, за да ви откара до работа, или пък да ви прибере от кръчмата. Надяваме се без неприятния момент на разбиване в земята.

lead
a182046_large
a182042_large
a182039_large
a182040_large
a182043_large