Мат Лебланк напуска Top Gear

Американският актьор и водещ на Top Gear Мат Лебланк ще напусне шоуто след края на новия сезон. Мат се присъедни към най-мащабното автомобилно предаване като водещ през 2016 година, и това ще бъде неговия четвърти сезон. В този период на предаването го видяхме да ни предоставя най-интересните автомобили и да се раздава до предела с предизвикателствата, които му бяха възложени.

Мат Лебланк казва: ‘’ Преживяването ми в Top Gear беше страхотно, за мен беше чест да работя с такъв страхотен екип, но времето, което отделях да пътувам и представям предаването ме отдалечи от семейството и приятелите повече, от колкото аз се чувствах комфортно. Поради тези причини се оттеглям от предаването.

Завинаги ще остана фен на Top Gear и желая на целият екип да продължават напред само с успехи.’’

Откакто Мат Лебланк стана главен водещ на предаването, то набра популярност през последният сезон, най-вече и при по-младата публика. Все още не се знае, кой ще наследи неговата роля в предаването. Top Gear продължава да работи глобално с партньори от целия свят, за да продължат с успехите за едно от най-мащабните автомобилни предавания.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*