Мис Франция 2018 получи Peugeot 2008

Маева Куке, избрана за Мис Франция 2018, получи ключовете на Peugeot 2008 GT Line в цвят сив Platinium. Ксавие Дюбоа, дилър на компанията в Булон сюр Мер, връчи на моделката също така електрически велосипед Peugeot eC03 N7 и електрическа тротинетка e-Kick, за да улесни придвижването й в Париж.

 

Функционалността на градската и извънградска употреба на Peugeot 2008 е привлякла почти 1,1 милиона клиенти от лансирането на модела през 2013 г. Peugeot 2008 се произвежда в завода Мюлуз и е един от 10-те автомобила на компанията, които носят етикета за гарантиран френски произход Origine France Garantie.

 

Изборът на Маева Куке има Grip Control, камера за заден ход, активна спирачка за безопасност, системата за паркиране Park Assist и панорамен стъклен покрив. Системата Grip Control осигурява на автомобила проходимост на всякакъв терен и напълно отговаря на нуждите на Мис Франция, предвид многобройните планирани пътувания из Франция. Мис Франция 2018 оценява особено позицията на водача и Peugeot i-Cockpit, който прави шофирането още по-интуитивно, пъргаво и напълно безопасно.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*