Мъск похарчил почти всичките си пари за McLaren F1

Създателят на Тесла Илън Мъск написа откровено послание във своя туитър акаунт относно автомобилите, които нямат нищо общо с неговите, а именно тези които той нарича старомодни и се задвижват с петрол.

„Преди 19 години когато първата ми компания беше купена, трябваше да избирам дали да си купя къща в Пало Алто или McLaren F1, най-добрата кола по мое мнение. Без колебание си купих F1 и малък апартамент, който беше доста по евтин от колата“, каза Мъск като добави, че новата Tesla Roadster ще превъзхожда автомобилите с природен газ.

Да, доста бърза промяна от адмирациите за един от най-бързите автомобили правен някога, за да обясни, че новият Roadster ще вдига от 0 до 100 км/ч за 1,9 сек. Уауууу!

Босът на първия масов успешен електромобил каза още, че в новата Tesla ще бъде поставен пакетът SpaceX. За тези които не знаят какво е това ще кажем, че това е нещо като десет ракетни тласъци, разположени около колата. Звучи добре, като се има напредвид, че много автомобилни производители се опитват да интегрират сензори за паркиране, с нетърпение ще очакваме да видим наистина казаното от Мъск.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*