Мercedes-AMG GT S от Prior Design

Формата не лъже – това не е обикновено GT S.

Ако по някаква странна причина стандартното АМG GT ви изглежда твърде обикновено и безинтересно, Prior Design има решение за вас. Започвайки от GT S версията, специалистите са монтирали своя PD700GTR комплект за разширяване на автомобила. Става въпрос за по-големи и раздути калници и странични панели. Също така намираме и добавени преден спойлер и дифузьор отзад. Всичко това ни кара да се замислим дали просто не гледаме кола, извадена от Need for Speed.

Prior Design също така са разработили и нов капак за спортното купе, както и голям заден спойлер. Те могат да бъдат поръчани в карбон, но разбира се, това струва допълнително. Специално този GT S модел е понижен с 40мм, благодарение на H&R спортни пружини, скрити зад 20-инчови предни и 21-инчови задни джанти, направени по поръчка.

За да може гледката да се допълва от звука, компанията е добавила и специална генерация с контрол на клапаните, така че да може да се променя мелодията, идваща от 4-литровия V8 двигател. Нямаме снимки от интериора, но Prior Design споделиха, че тенденцията за сериозното използване на карбон продължава и отвътре.

Интересно е, че колата в момента е на Нюрбургринг, за да докаже, че не е просто красива гледка, а също така има и сериозно способности в правилните ръце. Ще разберем за постигнатия резултат в скоро време.

mercedes-amg-gt-s-by-prior-design (4)
mercedes-amg-gt-s-by-prior-design (2)
mercedes-amg-gt-s-by-prior-design (1)
mercedes-amg-gt-s-by-prior-design (3)
mercedes-amg-gt-s-by-prior-design (5)
mercedes-amg-gt-s-by-prior-design (6)
mercedes-amg-gt-s-by-prior-design

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*