Най-новият BMW шоурум в София от Бова Кар

TG обича офиси пълни с коли… особено в буквалния смисъл! Някакси е друго, когато вместо просто плакат или автомобилна картина на стената и някой друг автомобилен детайл на рафтовете, пред бюрото ви седи истински автомобил. А когато той е златисто М4 с Competition пакет нещата съвсем добиват маниакално изражение. Е, с такава атмосфера ни посрещнаха нашите приятели от Бова Кар по време на откриването на новият си шоурум за употребявани автомобили в София на бул. Симеоновско Шосе №128.

Бова Кар като оторизиран дилър на марката за Бургас, в унисон с всички традиции на BMW по отношение на първокласната обстановка, педантично обслужване и ексклузивни продукти, откри новият си шоурум по време на специален коктейл в уютната нова локация. Естествено, както вече сте видяли на страниците на Top Gear България, благодарение на неведнъж предоставяните ни от Бова автомобили, специална селекция от ексклузивно специфицирани автомобили не липсваха и тук. Харесва ни да се наслаждаваме на почти „пълнолетни“ уискита или отбрани вина сред М, M Performance и i автомобили… А, познавайки екипът на Бова, не се съмняваме и за секунда, че клиентите ще се докоснат дори по-пълноценно до точно тази специална атмосфера, която поддържа магията на BMW жива в клиентите на марката!

От леснодостъпната локация с удобен паркинг, през посрещането и отношението на сертифицираните BMW търговци до всяка предлагана услуга, Бова Кар ще се погрижат за отличното обслужване на всеки престъпил прага на техния шоурум. Независимо дали сте дошли за сертифициран употребяван автомобил с гарантиран произход, пробег и техническо състояние, BMW аксесоари и резервни части или желаете да замените своя настоящ автомобил или да Ви бъде намерен и доставен конкретен автомобил по Ваше желание – новият шоурум на Бова Кар ще Ви посрещне с типичното за стандартите на марката безупречно ниво.

Ние им пожелаваме успех с разпространяването на техния неповторим дух и гледаме напред към следващите интересни проекти, които ни очакват заедно, защото вече сме си уговорили един-два, така че – дерзайте… и не пропускайте да ги посетите, когато мислите за нещо в посока BMW, особено, ако искате нещо по-специално!