Новият Jeep Wrangler е тук!

4х4 класиката на Jeep получава подобрение, със спускащо се напред предно стъкло за допълнително забавление по черните пътища.

Jeep се възползваха от SEMA шоуто в Лас Вегас и ни представиха чисто новия Wrangler. Не е изненадващо, че изглежда точно като колата, която заменя.

Има някои подобрения, разбира се. Фаровете са по-висока технология- но все още кръгли- докато типичната за Jeep решетка отпред е налице. Вече е по-аеродинамична, или поне така ни казаха.

Спецификациите липсват за момента, но можем да очакваме спад в двигателите – най-вероятно четири-цилиндрови. Jeep дори казах на Top Gear, че е възможно да се появят и хибриди.

Опции с 2 или 4 врати все още се предлагат, докато има много технологии за безопасност и тъчскрийн. Дали нещо от това ще ви попречи да се блъснете в скала на някое от off-road приключенията Ви, още не знаем.

Ще има много опции за персонализиране, за да може хората, които си поръчват новия Wrangler, да се развихрят с цветовете и детайлите. Най- интересното, особено за да тези от нас, които останаха изненадани от кабрио Evoque, е че Jeep предлагат „повече открит въздух“ .

Какво точно означава това, не знаем, но Wrangler ще има сгъваемо напред предно стъкло за „преследвачи на естествения off-road”. Нима тази естественост се свежда до кал и клони летящи право към лицата ни? Това си е новина.

Ще имаме повече информация, когато Wrangler-a пристигне на шоуто в LA в края на ноември. Докато Land Rover се опитват да заменят уважавания Defender, oчаквайте да гледат разкриването на Wrangler внимателно…

jp018_124wrm8kh1i531cj1c0k1lflpt268q3
jp018_187wr29pealigmpvoj8qmcir0s4amh3
jp018_043wrfejenssl15sdifb1noir03rrpf