Новият Jeep Wrangler е тук!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

4х4 класиката на Jeep получава подобрение, със спускащо се напред предно стъкло за допълнително забавление по черните пътища.

Jeep се възползваха от SEMA шоуто в Лас Вегас и ни представиха чисто новия Wrangler. Не е изненадващо, че изглежда точно като колата, която заменя.

Има някои подобрения, разбира се. Фаровете са по-висока технология- но все още кръгли- докато типичната за Jeep решетка отпред е налице. Вече е по-аеродинамична, или поне така ни казаха.

Спецификациите липсват за момента, но можем да очакваме спад в двигателите – най-вероятно четири-цилиндрови. Jeep дори казах на Top Gear, че е възможно да се появят и хибриди.

Опции с 2 или 4 врати все още се предлагат, докато има много технологии за безопасност и тъчскрийн. Дали нещо от това ще ви попречи да се блъснете в скала на някое от off-road приключенията Ви, още не знаем.

Ще има много опции за персонализиране, за да може хората, които си поръчват новия Wrangler, да се развихрят с цветовете и детайлите. Най- интересното, особено за да тези от нас, които останаха изненадани от кабрио Evoque, е че Jeep предлагат „повече открит въздух“ .

Какво точно означава това, не знаем, но Wrangler ще има сгъваемо напред предно стъкло за „преследвачи на естествения off-road”. Нима тази естественост се свежда до кал и клони летящи право към лицата ни? Това си е новина.

Ще имаме повече информация, когато Wrangler-a пристигне на шоуто в LA в края на ноември. Докато Land Rover се опитват да заменят уважавания Defender, oчаквайте да гледат разкриването на Wrangler внимателно…