Поглед в електрическото SUV на Audi

Първите снимки от интериора на прототипното Audi e-tron SUV.

Това не би трябвало да изненадва, но Audi има повече екрани от някои малки офиси.

Водейки се по A8, A7 и A6, този e-tron има два екрана вместо централна конзола, както и виртуалното табло, на което вече сме свикнали. Според Audi, това не е нещо революционно: „вложено е много внимание в улесняването на достъпа към новите технологии, както винаги.“

Тази кола обаче използва технологии на следващото ниво. В държавите, в които е позволено, колата ще изпозлва камери вместо странични огледала, за да намали въздушното съпротивление и по този начин да увеличи обсега на автомобила при високи скорости. Подобна техника се използва и в екстремната VW XL1 еко кола.

OLED екраните, които показват образа от страничните „огледала“, се намират във вратите, малко по-надолу от мястото, към което по принцип поглеждате, за да видите какво има зад вас. Хубавото е, че този нов тип технология предлага различни нива на приближаване на образа, така че да можете да го настроите за различни ситуации.

Технологията вътре не е единственото, което прави впечатление. Мека кожа, красив метал и осветление създават добро настроение и луксозно усещане.

Наскоро всички Audi модели са наистина тихи отвътре, което ни дава представа, че това ще е още по-тихо поради липсата на постоянните експлозии на традиционния двигател. Освен ако не пуснете Metallica през 705-ватовата B&O стерео система.

a187611_large
a187513_large
a187576_large
a187584_large
a187587_large
a187615_large
a183450_large
a187596_large
a187613_large

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*