Подобреното от Novitek Lamborghini Huracan Perfomante

Lamborghini Huracan Perfomante е една наистина сериозна суперкола. Всеки, който е виждал поставянето на тогавашния рекорд за най-бърза обиколка около Нюрбургринг може да се съгласи с това. Novitec обаче, смятат, че е необходимо подобрение. Немската компания е известна с великолепната си работа в модифицирането на най-различни автомобили.

Част от подобренията са добавените спойлери. Според Novitrec, Perfomante-то вече е по-аеродинамично от оригиналната му форма, което е сериозно постижение. Нека не забравяме, че суперколата излиза с “ALA” технологията на задния спойлер. Увеличението в ефективността се дължи на преден спойлер, както и промени в задната част, отговорни за по-добро насочване на автомобила в правилната посока. Всичко е направено от същия карбон, който е използван и от Lamborghini, за да се запази зашеметяващата цялост на дизайна. По променената италианска суперкола виждаме и по-големи въздуховоди, които имат за цел да охлаждат спирачките.

Специално окачване намалява височината с още 35мм, а новият ауспух е предназначен да подчертае благозвучния V10 двигател, който остава непроменен. Знаем обаче, че „в момента се разработва тунинг за най-високия клас Huracan.”

LamborghiniHuracan-Performante-By-Novitec-7
novitec-lamborghini-huracan-performante-2-3721-default-large
11

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*