Ретро возила превземат Бургас

След малко повече от седмица в морския град ще се проведе поредното годишно мероприятие за класически автомобили и мотоциклети

 

На 7 юли тази година ще станем свидетели на единадесетия  „Ретро парад“. Организаторите от Бургаски Авто-мото клуб които не изневеряват на традицията, са се погрижили изцяло за събитието  което както винаги ще се проведе в „Приморски парк“ или както е по известно на всички „Морската градина“.

Програмата на деня започва в 10:00ч. с изложение на превозните средства, в 14:00ч. ще бъдат наградени някой от участващите, а в 15:00ч. ще се проведе обичайната парадна обиколка на града.

Всеки който желае може да посети събитието напълно безплатно и да се наслади на тези класики в жанра. И макар плажа да бъде под носа ни,където вероятно ще има не едно красиви женски тела, нека да отдадем малко внимание на една друга красота. Ще имате възможност да се запознаете с най-различни модели от изминалия век. Независимо от възрастта им най-важното е едно, любовта към автомобила. Точно това чувство и правилните части съживяват тези машини, за да могат да ни доставят удоволствие във всеки един момент. Не го пропускайте.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*