София се превръща в арена за екстремни изживявания!

-7_AYA1805-Edit
-2_AYA1601-Edit
-1_YGS4332-Edit
-6_YGS4670-Edit
-5_YGS4622

На територията на Княжевската градина (Паметникът на Съветската армия“) и ул. „Ген. Гурко“ отново ще се проведе Extreme Fest. В рамките на два дни –  23 и 24 септември най-добрите атлети в над 20 дисциплини ще ни изкарат извън пределите на човешките способности. Extreme Fest 2017 ще даде възможност на посетителите не просто да наблюдават, а да участват в специализирани демонстрации и уроци по различни екстремни спортове. Всеки би могъл да се включи в организираните уъркшопи.  Имате възможност да скочите с бънджи, да катерите стена, да се спуснете по въже, да скочите върху въздушна възглавница, да танцувате с най-добрите hip-hop и brake crew-та в страната, да усетите адреналина от бойните спортове. Всеки може да се включи в забавните бъбъл футбол и сумо битки, в картинг уъркшопите, както и да усети страстта на автомобилните състезания с възможно най-реалистичните симулатори. Любителите на умалените модели, могат да покарат RC колички с дистанционно управление.

Очакват ни и още много интересни активности – Скейт, блейд и BMX , училище по кънки, баскетбол и волейбол. За доброто настроение ще се погрижи DJ Akasha, а водещ на събитието ще бъде Наско Михайлов.

За любителите на моторспорта ще има изключително шоу с най-атрактивните мото-стънт и дрифт пилоти. MIRAFIORI TEAM начело с двукратния европейски шампион по дрифт – Александър Язов – Матрицата, ще запалят гуми и ще демонстрират невероятно прецизните си умения зад волана. Организаторите са ни подготвили още една изненада – най-големите шампиони на моторспорта в България ще се изправят един срещу друг в шампионска битка.  Това ще се случи на специално обезопасено трасе на ул. „Ген. Гурко“, точно пред стадион „Васил Левски“.

Тази година „екстремистите“ са подготвили и Handmade Bazaar, където може да се разгледа и закупи автентични ръчно-правени произведения от различни автори и ателиета. Събитието се организира от MIRAFIORI TEAM, LEVEL 7 и Столична община като част от инициативата „София – Европейска столица на спорта 2018 “.

 

Фотография Actiongraphers | www.actiongraphers.com