Стартира сезонът в Тайм Атак България

Bardahl Round 1 е първият кръг от шампионата Time Attack Bulgaria 2018. Събитието ще се проведе тази неделя на писта „Дракон“. Пистата се намира непосредствено до Калояново между Пловдив и Хисаря.

Макар че през последните дни атмосферните условия не са перфектни за моторни спортове, то според синоптици времето през неделя ще е благосклонно към автомобилните фенове и ще могат да се насладят на забавата, която са спретнали организаторите на събитието.

 

До момента близо 140 души са заявили участие в първия кръг на Time Attack Bulgaria 2018. Освен състезание ще има множество игри с публиката. Част от които – жонглиране със сурови яйца, надуване на балони и ходене с вързани крака. Ще има „Колело на Предизвикателствата“. Всеки закупил си билет ще може да се запише за него, написвайки името си на листче и пускайки го в специално предназначената за това урна. Всеки късметлия, който бъде изтеглен, ще трябва да завърти колелото и да изпълни предизвикателството, което му се падне, за да спечели една от наградите, сред които има двудневна екскурзия за двама до Седемте рилски езера, безплатно замерване на Дино стенд и 10 ваучера за безплатна 10-минутна сесия по избор на една от 4-те картинг писти в София, Пловдив, Стара Загора или Варна. Също така  Mirafiori Academy дава 3 безплатни обучения по време на втори кръг от Тайм Атак на 27 май на Дракон, или утешителна награда от IR Sportline – ключодържател с логото на Can you beat the clock?. Цената за входа е 5 лв. на човек, а всеки закупил си билет ще получи еднократен ваучер за 10% отстъпка от IR Sportline.