Три модела на FIAT с още по-достъпни цени

„Ауто Италия“, официален представител на FIAT у нас, пуснаха специални условия за покупка на три основни модела – 500, 500Х и Tipo с включено топ ниво на оборудване. Култовият мъник 500 се предлага на цени от 235 лв. на месец (26 100 лв. с ДДС), кросоувърът 500Х във версията си със задвижване на 4-те колела от 472 лв. (52 500 лв. с ДДС) и бюджетният семеен модел Tipo – от 215 лева (23 900 лв. с ДДС).

 

500 бе обновен с множество промени във външния и интероирния дизайн. Стандартната инфоразвлекателна система вече разчита на 5-инчов екран, но срещу доплащане ще се предлага по-готин 7-инчов. Във FIAT са наблегнали и на обезшумяването. Новите двигатели отговарят на нормите Евро 6.

Седанът Tipo се сдоби със семейство и вече се предлага във версийте хечбек и комби.

С основен акцент върху младите семейства, търсещи достъпен автомобил, Tipo Station Wagon идва с дължина от 4571 мм, модулна система на товарното отделение Magic Cargo Space и багажник с вместимост от 550 литра. В оборудването на комбито могат да бъдат открити богат набор системи за активна и пасивна безопасност, технологични решения, като системата Uconnect със седеминчов екран, TomTom 3D навигационна система, камера за задно виждане, адаптивен круз-контрол и ограничител на скоростта.

 

Кросоувърът 500Х има отличителен дизайн, заел лайфстайлните форми на 500. Малък за офроудър, но с възможности на големите батковци. Автомобил за всеки ден с твърде разнородни способности. Дължината му е само 4250 мм. Системата за задвижване на четирите колела има изключване на задната ос в случай, че не е нужна, което способства за намаляване на разхода на гориво. Има и селектор за различните режими Auto, Sport и All Weather, а на дисплея може да следите разпределението на тягата. В автоматичния режим работата на двигателя и агрегатите осигуряват максимален комфорт и минимална консумация на гориво.