Това оранжево Bentley има 1000 к.с.

25 September 2015 14:05
Това оранжево Bentley има 1000 к.с.
Прочетете повече за:
MansoryBentley

Думата, с която Mansory описва това модифицирано Bentley Conti GTC е „елегантен”. Склонни сме да смятаме, че ще имате по-добро прилагателно. Но каквото и да е то, не става, защото това Bentley има 1000 к.с. и изобщо не му пука за прилагателни.

Да, точно така, мощност като на първия Veyron. За салона във Франкфурт Mansory не се почувства достатъчно добре от изцеждането на 1250 к.с. от Huracan и реши да направи нещо лудо с 12-цилиндровото английско кабрио.

В списъка с нови джаджи ще откриете нови турбини, по-голямо междинно охлаждане, въздушен филтър и изпускателна система. О, и нов софтуер за двигателя, естествено.

Въпросните четирицифрени коне се разгръщат при 6000 об/мин, а маниакалният въртящ момент от 1200 Нм идва при скромните 2000 об/мин. Стандартното GTC Speed вдига 100 за 4,4 секунди, а това тук се справя за 3,9. Половин секунда – не е зле за двутонна каляска.

Четирите задвижващи колела могат да се похвалят с по-широки гуми, окачването е приближено към асфалта с 30 мм, няма да ви липсва и достойно количество нелакирани въглеродни нишки в комплект с голямо задно крило.

В интериора кожата е не само оранжева, но и ръчно поставена, което обяснява защо Mansory ще иска стойността на малък остров и прилежащата му яхта, за да ви достави колата. 

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ