Пистов уикенд за суперавтомобили на писта Серес

16 August 2018 11:17
Пистов уикенд за суперавтомобили на писта Серес
Пистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта СересПистов уикенд за суперавтомобили на писта Серес
Прочетете повече за:
Премиум рали
За втора поредна година Премиум Рали София - Свети Влас, съвместно със Speedsector.com организира незабравимо изживяване на писта за всички хора с бензин в кръвта. През 2017 година то събра над 70 висок клас и лимитирани серии спортни автомобили от 5 държави. Някои от участващите автомобили, които можеха да се видят тогава бяха: създаденото специално за писта Ferrari Challenge, McLaren 720 S, Porsche GT 3 RS, Mercedes-Benz C63 S тунинговано от Manhart, което се класира на 5-то място в тазгодишното издание на Премиум Рали София – Свети Влас, Lamborghini Huracan Performante, Nissan GTR Alpha 9, както и много представители на Porsche Turbo S. За тази година амбицията на организаторите е да направят най-големия международен трак уикенд на писта Серес. Сигурни сме, че и през 2018 г. любителите на бързите скорости ще могат да се насладят на голямо разнообразие от атрактивни автомобили. Събитието ще се проведе в периода 12-14 октомври на писта Серес в Гърция, а ден преди това ще се състои и официалната DVD премиера на българското рали за суперавтомобили. Всеки интересуващ се може да разбере повече за Racetrack Experience и да се запише на www.premiumrally.com и www.speedsector.com.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ