Mansory сложи ръце на Ghibli

05 November 2015 11:03
Mansory сложи ръце на Ghibli
Прочетете повече за:
MansoryMaseratiGhibli

Името Mansory ви е известно. Много суперколи са посещавали „гаража“ на фирмата, за да си тръгнат с безмерно количество спойлери, дифузьори, сплитери и скъпи лакови покрития. О, и нездравословно много конски сили.

Последната прекрачила прага е Maserati Ghibli.

Ghibli е достатъчно красива кола и в Mansory, за щастие, разбират това, защото са решили златната боя да си остане в кутията. Естествено, добавени са спойлери и сплитери, до един изработени от любимия материал на Mansory – въглерода.

Дали не изглежда твърде скромно за Mansory? Може би да, но преди Maserati да осигури на Ghibli заводска бруталност с името MC Stradale, това е всичко, което ще получим. Малко по-задълбоченото изследване на колата все пак ще ви помогне да отличите някои нови детайли. Например чудовищните 22-инчови колела.

В типичния си стил Mansory не се задоволява с визуални промени. Мощността е увеличена както за шестицилиндровия бензинов двигател (вече с 480 к.с.), така и за дизеловия му събрат (310 к.с.)

В заключение може да се каже, че Mansory е пощадил Ghibli, лишавайки го от типичните си лъскави златца, но е свършил отлична работа по отношение на уникалността. С други думи, за първи път може да говорим за скромен тунинг от Mansory. А това е нещо ново.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ