Mansory подготвя Bentayga

12 May 2016 14:47
Mansory подготвя Bentayga
Прочетете повече за:
MansoryBentaygaBentley

Mansory е известен с това, че взима бързи и луксозни коли и ги прави още по-бързи и луксозни. Рецептата обикновено е една и съща: много въглеродни нишки, много коне, гигантски колела и фантасмагорични цветове, обикновено в съчетание със златно. Най-често става въпрос за Aventador, G-Класа или Wraith.

Новият пациент на тунинг студиото е Bentley Bentayga и Mansory описва това, което е направил с колата като “планини от динамика”.

Самата илюстрация ни разкрива, че Bentayga се е сдобила с нови отвори за охлаждане, много нишки от скъпия неметал и очаквано лъскави колела. Колко са свалени от чудовищните 2440 кг собствена маса не знаем, но едва ли са много, въпреки карбоновата диета.

Всичко друго под дигиталната покривка вероятно също е тунинговано, включително базовият W12 с 600 к.с. Бъдете търпеливи, Mansory скоро ще разкрие подробности и ще покаже първи снимки...

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ