Това е по-мощният и по-бърз нов Abarth 595

12 May 2016 15:14
Това е по-мощният и по-бърз нов Abarth 595
Прочетете повече за:
Abarth500 Abarth

Дойде моментът за обновяването на малкото диво зверче на Abarth. А с него дойдоха и повече конски сили. 1,4-литровият турбо мотор вече идва със 145 коня в стандартния вариант, със 165 във версията Turismo и със 180 в Competizione. Последната вдига 100 км/ч за 6,7 секунди.

Най-мощният вариант вече може да се поръча с механичен диференциал с ограничено приплъзване от големия батко 695 Biposto. За всички версии серийна е 5-степенна механична скоростна кутия.

В обновения 595 ще откриете по-големи отвори за охлаждане (осигурават 18% повече въздух), както и агресивен заден дифузьор. Дифузьор за Луиджи, точно така! Дори колелата са с подобрена аеродинамика и олекотени със 7%.

Цветът на снимките също е нов - казва се “жълто Модена” и е един от новите, заедно с “червено Abarth” и “бяло Iridato”.

В интериора също има подобрения. Седалките предлагат по-добра странична опора, може да поръчате безброй спортни акценти, включително от Алкантара или въглеродни нишки. Воланът вече е изправен в долната си част, добавена е и инфоразвлекателната система, която стандартно идва с 5-инчов екран, но може да доплатите за по-голям 7-инчов. Има и специално приложение за измерване на времената на писта!

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ