Nissan постави нов дизел на Qashqai

16 September 2018 12:00
Nissan постави нов дизел на Qashqai
Nissan постави нов дизел на Qashqai Nissan постави нов дизел на Qashqai Nissan постави нов дизел на Qashqai
Прочетете повече за:
NissanQashqaiдизел
Японската компания Nissan пуска на пазара нова версия на своя бестселър в Европа – кросоувъра Qashqai. Тя е оборудвана с обновен 1,5-литров дизелов двигател, при който са променени или доработени 90% от компонентите.

Сега 1,5-литровият мотор dCi развива с 5 к.с. повече – 115, като въртящият момент е запазен – 260 Нм. Агрегатът е получил нова система, която при необподимост – при ускорение, добавя още 5 к.с. и 25 Нм въртящ момент. Те са на разположение на шофьора в продължение на 15 секунди.

Промените по двигателя включват нови маслен радиатор и това филтър, двоен маховик, система за високо налягане на маслото и нова помпа.  Освен това е добавена система на катализатора, която намалява вредните емисии в атмосферата и така агрегатът отговаря на екологичния стандарт Euro 6.

Глявното предимство на новия мотор е в ниския разход на гориво.В зависимост от размера на джантите, обновеният дизелов Qashqai харчи само 3,8 л/100 км. Нивата на вредни емисии СО2 са 100 гр/км.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ