Opel ще предложи 8 нови модела за 2 години

11 October 2018 16:02
Opel ще предложи 8 нови модела за 2 години
Прочетете повече за:
OpelPSA Groupстратегия
Компанията Opel разкри нови подробности за своя план за развиие PACE!, обявен публично в края на ноември миналата година. Съгласно тази стратегия, компанията, която вече е собственост на концерна PSA Group, ще предложи 8 нови или обновени модела от началото на 2019 до края на 2020 г.

Акцентът ще бъде върху най-масовите и най-доходните сегменти от пазара. Догодина ще излязат новата Corsa и наследникът на Vivaro, който ще се предлага в товарна и пътническа версия. За 2020 г. е предвидена премиерата на новата Mokka X, като този кросоувър играе основна роля в реализирането на плана за увеличение на продажбите на SUV-моделите на бранда от 25 на 40% до 2021 г.

Също така през 2020 г. ще излезе електрическа Corsa и хибриден Grandland X, който ще може да се зарежда от мрежата. Поръчките за него ще се приемат от лятото на 2019 г. Така в края на десетилетието Opel ще разполага с 4 електрифицирани модела, а през 2024 г. версии на ток ще получат всички автомобили на марката.

От компанията допълват, че моделите Adam, Karl и Cascada няма да имат наследници, като ще останат на пазара до края на следващата година. Всички нови коли на немците ще бъдат изградени на платформи на PSA и ще получат френски агрегати.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ