Suzuki празнува 25 години в България

Национален дебют направи новото поколение Suzuki Vitara

07 November 2018 15:26
Suzuki празнува 25 години в България
Suzuki празнува 25 години в България Suzuki празнува 25 години в България Suzuki празнува 25 години в България Suzuki празнува 25 години в България Suzuki празнува 25 години в България Suzuki празнува 25 години в България Suzuki празнува 25 години в България
Месец след световната премиера на новия Suzuki Vitara в Париж, легендарният SUV на японския производител бе представен и на родната публика с елегантно събитие в София. Официалната премиера бе съчетана и с отбелязването на 25-тата годишнина от основаването на Миркат ООД като официален вносител на Suzuki в България. Дружеството е регистрирано през 1993 г. и до днес остава единствения официален вносител на Suzuki за България. Към днешна дата Миркат ООД е създала търговско-сервизна мрежа на Suzuki с 10 представителства в 9 града в цялата страна.

Домакините на това стилно събитие благодариха на своите многобройни гости, сред които бяха партньори, журналисти, представители на автомобилния бранш в страната, клиенти и служители на компанията.

Компанията организира конкурс за най-верния Suzuki в страната. В рамките на 20 дни са събрани над 150 регистрации. Победител е Suzuki Samurai, регистриран през 1988 г. и с пробег от 704 818 км, който посрещаше гостите на входа на залата. Наградата е безплатно сервизно обслужване според предписанията на производителя за следващите 5 години и уикенд за двама в Боровец с новия Suzuki Vitara.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ