Porsche показа как се тества новото 911

08 November 2018 08:41
Porsche показа как се тества новото 911
Porsche показа как се тества новото 911Porsche показа как се тества новото 911Porsche показа как се тества новото 911Porsche показа как се тества новото 911Porsche показа как се тества новото 911Porsche показа как се тества новото 911Porsche показа как се тества новото 911Porsche показа как се тества новото 911
Прочетете повече за:
Porsche 911тестове
Премиерата на новото поколение на Porsche 911 е все по-близо, като тя ще се състои по време на автосалона в Лос Анжелис, който се открива в края на седмицата. Това кара германкият производител да продължи да разкрива подробности за модела, като сега показа, при какви условия са били тествани прототипите.

От компанията твърдят, че новото 911 е било изпробвано в най-различни климатични условия и географски зони, като разликата в температурите е била 85 градуса по Целзий. Моделът е бил тестван и на висока надморска височина, като целта е била да се провери как работят новите система за асистент на водача, както и новите цифрови севизи. Общо колите са навъртели около 3 млн. километра.

Засега от Porsche не разкриват технически подробности за модела, който ще получи индекс 992. Производителят вече призна, че първоначално спортната кола е била разработена с оглед използването на хибриден агрегат, койго ще се зарежда от мрежата. Този вариант ще се появи през 2022 г., докато бензиновото 911 ще бъде на пазара още в началото на следващата година.

Според информациите до момента, спортното купе ще получи същите мотори като на сегашната генерация 991, но с увеличена мощност. Базовото Porsche Carrera ще развива 485 к.с., а версията Carrera S – 450 к.с. Топ-вариантът – 911 Turbo ще получи мотор с около 600 к.с.

Промени ще има и при скоростната кутия. Тя си остава роботизирана PDK, но вече няма да е със 7 предавки, а с 8. Трансмисията ще има по-компактни размери, като овободеното място ще бъде използвано за хибридния агрегат.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ