Nissan Frontier Sentinel стана машина за спасители

08 November 2018 11:58
Nissan Frontier Sentinel стана машина за спасители
Nissan Frontier Sentinel стана машина за спасителиNissan Frontier Sentinel стана машина за спасителиNissan Frontier Sentinel стана машина за спасителиNissan Frontier Sentinel стана машина за спасителиNissan Frontier Sentinel стана машина за спасителиNissan Frontier Sentinel стана машина за спасителиNissan Frontier Sentinel стана машина за спасителиNissan Frontier Sentinel стана машина за спасители
Прочетете повече за:
NissanFrontierNavara
Ако знаменитият сериал „Спасители на плажа” беше сниман в Бразилия, а не в Калифорния, то със сигурност в него би попаднала някаква подобна машина. Този пикап обаче е подходящ не само за спасителни операции на пясъка край окена, но и в планините. Той се казва Nissan Frontier Sentinel и неговата концептуална версия беше представена на автосалона в Сао Пауло (Бразиля).

Всъщност Frontier си е Navara – модел, който често служи за основа на различни концептуални прототипи. Пикапът и друг път е бил машина за спасителни операции, но сега компанията-производител го е оборудвала още по-добре. В каросерията има място дори за два комплекта батерии от Nissan Leaf, които се използват за дареждане на допълнителното оборудване. А отзад е поставена площадка, на която да каца дрон.

В оборудването на протототипа влизат джанти Daytona Black с гуми GT Radial Adventuro MT 285/75 R16, шнорхел, допълнително осветление на покрива, лебедка, квадрокоптер DJI Mavic, спасителни дъски, ръкавици и въжета, каска, фенерче, брадва, две джобни радиостанции, сандък с инструменни и розетка за включване на външен източник.

От компанията не съобщават с какъв двигател е оборудван автомобилът, но на бразилския пазар Nissan Frontier се предлага с избор от два дизелови мотора с обем 2,3 литра. По-слабият е с една турбина, като развива 160 коня, а по-мощният е със 190 коня, тъй като има две турбокомпресора. Скоростната кутия може да бъде 6-степенна механична или „автомат” със 7 предавки.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ