Mitsubishi обнови пикапа си L200

09 November 2018 09:05
Mitsubishi обнови пикапа си L200
Прочетете повече за:
MitsubishiL200пикап
Японският производител Mitsubishi показа обновения си пикап L200, който на някои пазари се продава под името Triton. Автомобилът беше показан в Тайланд, където се сглобява самият модел. Продажбите ще стартират на 17 ноември.

Основните промени в дизайна са засегнали предната част, където е поставена нова оптика с LED-елеенти в стила на крос-вана Xpander. Промени има и в решетката на радиатора, която е напълно нова, както и в двете брони, капака на двигателя и задната оптика.

Под капака на обновения  Mitsubishi L200 е поставен 2,4-литров дизелов турбомотор, чиято мощност е 181 к.с. Той работи в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия или с 6-степенен автомат Aisin, която заменя додсегашната трансмисия с 5 предавки. За модела ще се предлагат още 2,4-литров бензинов мотор със 132 к.с., както и 2,5-литров дизел със 110, 128, 136 или 178 к.с., в зависимост от пазара.

Пикапът разполага и със система за задвижване на четирите колела Super Select с 4 режима на работа и блокировка на диференциала. При нея се заключва предната ос, като системата има асистевт за спускане и специален оф-роуд режим.

Освен това, машината може да се похвали със система за предотвратяване на сблъсък, система за поддържане на лентана на движение, адаптивен круиз-контрол, видеокамери за кръгово наблюдение, мониторинг на слепите зони и съвременна информационно-развлекателна система с гласово управление.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ