Тайван организира салон 6 в 1

30 January 2019 12:18
Тайван организира салон 6 в 1
Тайван организира салон 6 в 1Тайван организира салон 6 в 1Тайван организира салон 6 в 1Тайван организира салон 6 в 1Тайван организира салон 6 в 1Тайван организира салон 6 в 1Тайван организира салон 6 в 1Тайван организира салон 6 в 1
Прочетете повече за:
Тайван
Шоу 6 в 1, или 6 изложения под един покрив. Това е салонът в столицата на Тайван – Тайпе, който ще се проведе в Nangang Exhibition Center през април. От 24 до 27 посетителите от целия свят ще могат да присъстват на изложението за авточасти и аксесоари - Taipei International Auto Parts & Accessories Show (Taipei AMPA), което ще се проведе заедно с това за електроника - Taipei Automobile Electronics Show (AutoTronics Taipei), за автономно и интелигентно задвижване - Taiwan International Intelligent Transportation Show (Taiwan ITS) и за електрически коли - Taiwan International Electric Vehicle Show (Taiwan EVS). В същият център има още два салона за мотоциклети и тунинг – от 25 до 28. Шестте шоута се събират за пръв път в историята в зала 1 и 2 на Nangang Exhibition Center, който ще приюти 1530 изложители в 4550 щанда. Организаторите очакват рекорден брой продажби от местни и чужди клиенти.

Мега изложението обхваща всички сфери в мобилността – от автомобили и мотоциклети, до двигатели, окачване, трансмисии, спирачки, софтуерни и хардуерни продукти. За пръв път участва и гиганта eBay с търговска платформа. Търговската организация на Тойван – TAITRA, която има офиси в 60 страни, включително и в България, се е погрижила за присъствието на представители на други големи световни изложения като германското Automechanika2018, американското AAPEX, японското AUTOMOTIVE WORLD и Автосалона в Сеул. Екипът на BBC TopGear България също ще присъства на събитието и ще ви запознае с най-интересните акценти от салона 6 в 1.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ