Нови мощни картове вече са в София

07 February 2019 14:38
Нови мощни картове вече са в София
Нови мощни картове вече са в София Нови мощни картове вече са в София Нови мощни картове вече са в София Нови мощни картове вече са в София Нови мощни картове вече са в София Нови мощни картове вече са в София Нови мощни картове вече са в София Нови мощни картове вече са в София Нови мощни картове вече са в София Нови мощни картове вече са в София Нови мощни картове вече са в София
Прочетете повече за:
София Картинг Ринг
Специализираната и най-посещавана писта в столицата - София Картинг Ринг, зарадва всички фенове на скоростта и адреналина с нов модел картове Sodi SR5. Машините ще са на разположение за каране от 9 февруари и първо се изпитаха от представители на медиите, след което ще участват в кръг от любителския шампионат, който се провежда на пистата. Сред основните разлики между новите SR5 и предишния модел RX8 са предното окачване - по-леката и близка до състезателните машини кормилна уредба. Цялостната концепция е насочена към повече стабилност, комфорт, но и подобрено усещане за състезателна тръпка. Различните решения на задната ос правят усещането за типична рейсинг машина, адаптирана за обикновени клиенти. Новият модел е оборудван с 200 кубиков, 6,5 к.с. двигател, напълно достатъчни, за да изживеете страстта към високите скорости по нов начин. Картовете са 16, които сменят досегашните RX8, които ще отидат на картинг пистата в Хасково.

SR5 е най-новият и иновативен модел от семейството на френския производител Sodi – доказан световен лидер. Краката на клиента са защитени с интегрираното подово покритие и всеки сам може лесно да регулира разстоянието до педали. Друга характерна разлика е напълно покритата горна част, която цели да предпази мястото на пилота от всички контакти с резервоара и двигателя.

София Картинг Ринг е най-голямата закрита картинг писта в България и единствена в нашия регион. Тя е място, където се дава живот на картинг спорта, като се опитва да задоволи както любителските, така и професионалните желания на пилотите.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ