Дойде новата колекция Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz

03 April 2019 15:44
Дойде новата колекция Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz
Дойде новата колекция Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz Дойде новата колекция Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz Дойде новата колекция Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz
Прочетете повече за:
Tommy HilfigerMercedes
Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, разкри първата капсулна колекция Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz. Тя е част от многогодишното стратегическо партньорство на Tommy Hilfiger и отбора на Mercedes-Benz, станал четирикратен световен шампион във Формула 1

Дизайнът на колекцията съчетава класическия почерк на Tommy Hilfiger и характерните типично американски спортни облекла на марката с иновативната техническа експертиза на екипа на Формула 1. Неподвластни на времето облекла, като чино панталоните, якето тип бомбър и джинсите са подобрени с функционални елементи, като например климат контрол технология и устойчива на гънки прежда в червена, бяла и синя цветова палитра, подчертана с нотки на сиво и черно. Емблематичните за дизайните на Tommy Hilfiger ленти са пресъздадени в минималистичен стил, разположени върху метални ципове, малки детайли и обшивка на качулката, а сините шевове придават неочакван елемент към класическия вид на връхните облекла. Колекцията е изчистена и изискана, напълно допълваща образа на съвременния джентълмен.

Облеклата и аксесоарите от Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz вече могат да бъдат открити в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise center.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ