BMW се пошегува с вече бившия шеф на Mercedes (ВИДЕО)

23 May 2019 08:36
BMW се пошегува с вече бившия шеф на Mercedes (ВИДЕО)
Прочетете повече за:
Mercedes-BenzBMWDaimlerДитер Цетше

Главният изпълнителен директор на Mercedes-Benz и на концерна Daimler - Дитер Цетше, официално напусна поста си, като отстъпи място си на ръководителя на подразделението AMG - Ола Калениус. Вече бившият шеф беше подобаващо изпратен не само от служителите си, но и от конкуренцията.


Всъщност Цетше ще се завърне в Daimler през 2021 г., за да заеме мястото на пенсиониращия се тогава Манфед Бишоф като председател на Надзорния съвет. През следващите 2 години обаче Цетше ще бъде извън комапанията, което явно накара BMW да направи специално видео.

 

 

В него е показан последният ден на топ-мениджъра в централния офис на Mercedes-Benz. Той се сбогува със служителите, предава пропуска си и си тръгва към къщи с S-Class, управлявана от друг шофьор. След като стига до дома си, Цетше отваря гаража, в който са паркирани класически Mercedes-Benz и новият BMW i8 Roadster. Вече освободеният от всякакакви задължения топ-мениджър сяда зад волана на баварската машина и поема към "новия, свободен живот".

 

Видеото все пак завършва с благодарности от страна на BMW към Цетше за конкуренцията между двата производителя на премиум-автомобили.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ