Mansory предлага Bugatti Chiron за 4,25 млн. eвро

10 June 2019 07:52
Mansory предлага Bugatti Chiron за 4,25 млн. eвро
Mansory предлага Bugatti Chiron за 4,25 млн. eвроMansory предлага Bugatti Chiron за 4,25 млн. eвроMansory предлага Bugatti Chiron за 4,25 млн. eвро
Прочетете повече за:
Bugatti ChironMansory

По време на автосалона в Женева тази пролет ателието Mansory успя да впечатли посетителите със свои модификации на луксозни и много скъпи автомобили. Сред тях бяха странният италиански кросоувър Lamborghini Urus Venatus и нестандартният германския кабриолет Mercedes-AMG S63. Сега фирмата се е захванала и с френската хиперкола Bugatti Chiron, която е получила добавка Centuria към името си.


Основното, което са направили експертите от Mansory, е да добавят детайли от карбон навсякъде, където това е възможно. Освен това, е модифицирана и изпускателната система на хиперколата, а също така са поставени и нови джанти, създадени специално за този автомобил. Двигателят и другите задвижващи агрегати не са пипани.

 

В интериора на машината също има промени, които също за доста спорни, като някои експерти сравниха салона с магазинче за бонбони. По-любопитното обаче е, че добаротеният автомобил има пробег от 23 км и се продава за 4,25 млн. евро. Цената на Bugatti Chiron Sport като нов е 4,05 млн. евро. А на пазара на коли втора ръка се предлага и стандартен Chiron за 3 млн. евро, като пробегът на този екземпляр е 323 км, тако че е доста спорно дали доработката на Mansory ще си намери собственик скоро.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ