Mercedes представи юбилейна G-Class

15 June 2019 13:24
Mercedes представи юбилейна G-Class
Mercedes представи юбилейна G-ClassMercedes представи юбилейна G-Class
Прочетете повече за:
Mercedes-BenzG-ClassStronger Than Time

Германският производител Mercedes-Benz отбелязва наведнъж два юбилея на своя всъдеход G-Class - самият модел навършва 40 години, а първата AMG-модификация - 20 години. Затова и специалната версия G-Class Stronger Than Time (По-силен от времето) ще се предлага в 3 модификации - бензинова G500, дизелова G400d и спортна AMG G63.


Технически машините се отличават, като напълно повтарят серийните версии. В дизайна все пак има нови елементи, като първите два варианта ще получат допълнителен AMG-пакет, 20-цолови джанти, премиум аудиосистема, люк на покрива и степенки от неръждаема стомана.

 

В оборудването на всъдехода влизат още "нощен" пакет, включващ черни огледала, тонирана оптика, система за кръгово наблюдение с камери, кожен салон в 3 варианта, прожектиране на емблемата на марката на земята до автомобила и адаптивен круиз-контрол.

 

За "напомпаната" AMG-версия е предвидена хромирана решетка на радиатора, хромирани степенки, нови тръби на изпускателната система, хромирани елементи по броните и огледалата, 22-цолови джанти и карбонови елементи в салона.

 

Засега от Mercedes не съобщават цените на автомобила, като се очаква това да стане през есента. Тогава ще стартират и продажбите.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ