Renault представи новия Capture

03 July 2019 11:02
Renault представи новия Capture
Renault представи новия Capture Renault представи новия Capture Renault представи новия Capture Renault представи новия Capture Renault представи новия Capture Renault представи новия Capture Renault представи новия Capture
Представеният през 2013 г. Renault Capture получи ново поколение след 1,2 млн. продажби. Наследникът заема дизайнерските идеи от новото Clio и ги трансформира под формата на компактен SUV. Лансирането на новото Renault Capture е част от стратегическия план Drive the Future (2017-2022) на Groupe Renault и е един от ключовите модели.

Значението на модела е подсилено от международното му измерение. Продавано на всеки континент, новото Renault Capture ще бъде произвеждано и в Китай, силно стратегически регион за Groupe Renault. То вече носи едно и също име на всеки пазар, включително в Южна Корея под марката Renault.

До края на плана Groupe Renault ще има 12 електрифицирани модела в своята гама. Новото Renault Captur ще бъде първият модел на Renault, който ще се възползва от plug-in хибриден двигател, наречен E-TECH Plug-in - резултат от технология, разработена от алианса.

С елегантно контурирани калници, вдлъбнати странични линии и отличителен покрив, новото Renault Captur не може да се сбърка. Моделът подсилва своята SUV идентичност с по-атлетичен и динамичен екстериорен дизайн. Тази външна трансформация се изразява в по-модерни, отличителни и експресивни линии, като същевременно е са забравени и чувствените аспекти на „френския дизайн“, които Renault цени. Новото Renault CAPTUR е по-дълго (4,23 м, или +11 см) и визуално усъвършенствано чрез 18-инчовите си джанти (в зависимост от нивото на оборудване) и увеличеното междуосие (2,63 м, или +2 см). Неговият обновен дизайн, перфектните до милиметър сглобки, предните и задните Full LED светлини с С-образен подпис, по-тънките задни светлини и декоративните хромирани вложки изцяло допринасят за по-високото качество.

Оранжев „Атакама“, червен „Flame“ и син „Метал“ са само някои от екстериорните цветове, предлагани за новото Renault CAPTUR. Придавайки невероятна дълбочина и блясък, те подчертават неговия атлетичен, динамичен дизайн и отличителен покрив, особено в съчетание с контрастен цвят за покрива. Общо 11 екстериорни цвята, 4 цвята за покрива и 3 пакета за външна персонализация ще бъдат налични при лансирането, осигурявайки уникален потенциал от 90 възможни комбинации в сегмента.

Ключов компонент в салона е 9,3-инчовият мултимедиен екран (два пъти по-голям от 7-инчовата версия, измерена диагонално), най-големият досега в сегмента. Този леко извит портретен таблет внася силно усещане за модерен стил в купето и леката му извивка подобрява четимостта на екрана. Наклонен към водача, с неговата изцяло нова свързана мултимедийна система Renault EASY LINK, всички услуги за мултимедия, навигация, информация и развлечение са леснодостъпни, каквито са и настройките на MULTI-SENSE и параметрите на системите в помощ на водача.

Както новото Renault Clio, новото Renault Captur може да се похвали с дигитален екран на инструменталния панел. Този цветен екран е между 7 и 10,2 инча и предлага силно интуитивен метод за персонализация на усещането при шофиране. 10,2-инчовата версия включва GPS навигационна система на дисплея. С двата си 9,3- и 10,2-инчови екрана новото Renault Captur има един от най-големите дисплеи в своя клас.

Новото Renault Captur e усъвършенствано и по отношение на по-широката гама значително обновени бензинови и дизелови двигатели. В съчетание с 5- или 6-степенна механична скоростна кутия или 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител те предоставят увеличен обхват на мощност: от 100 до 150 к.с. за бензиновите и от 95 до 115 к.с. за дизеловите двигатели. Те са двигатели от най-ново поколение, които включват свръхмодерни технологии, за да отговарят на настоящите стандарти и да осигуряват оптимизирани нива на разход на гориво и емисии.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ