Aston Martin Valkyrie с първа демонстрация на Силвърстоун

15 July 2019 12:56
Aston Martin Valkyrie с първа демонстрация на Силвърстоун
Aston Martin Valkyrie с първа демонстрация на СилвърстоунAston Martin Valkyrie с първа демонстрация на СилвърстоунAston Martin Valkyrie с първа демонстрация на СилвърстоунAston Martin Valkyrie с първа демонстрация на Силвърстоун
Aston Martin Valkyrie е един от най-очакваните хиперавтомобили в момента. Интересът към него е огромен, още откакто бе представен на публиката преди 2 години.

Valkyrie е вече в почти завършена производствена форма и бива представяна като най-бързата шосейно легална кола в света.
Обещанията бяха потвърдени, когато британците разкриха какъв по-точно е двигателя. Задно разположен атмосферен Cosworth V12 с невероятните 1000 к.с. и възможност за достигане до 11 100 об/мин.
Още по-добре, с помощта на хибридни двигатели, Valkyrie достига до 1160 конски сили и 900 Н.м.

Някои бяха скептични по отношение на представянето на Valkyrie, затова Аston сложи край на съмненията, като направи публична демонстрация на хиперколата, на пистата Силвърстоун в Обединеното кралство.

Колата е плод на съвместният труд на Aston Martin и Red Bull Racing. Във връзка с това, автомобила носеше червено-черната окраска, позната ни от F1.
Задачата по управлението, бе поверена на Крис Гудуин, който изглеждаше доста доволен от резултатите и сподели, че шофирането на точно тази кола е нещо изключително специално.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ