Новото поколение Mazda 2 пристига с повече интелект и комфорт

18 July 2019 16:27
Новото поколение Mazda 2 пристига с повече интелект и комфорт
Новото поколение Mazda 2 пристига с повече интелект и комфортНовото поколение Mazda 2 пристига с повече интелект и комфортНовото поколение Mazda 2 пристига с повече интелект и комфортНовото поколение Mazda 2 пристига с повече интелект и комфортНовото поколение Mazda 2 пристига с повече интелект и комфорт
Прочетете повече за:
MazdaMazda2
Четвъртото поколение на Mazda2 съществува от пет години, но едва сега, малкият хечбек получава своето освежаване. Представен днес в Япония, дребосъкът е загубил псевдонима си "Demio", преминавайки към глобалното име Mazda2.

Промените в дизайна са едва доловими, което не е непременно лошо, тъй като миналата версия на колата, бе една от най-стилните в своя сегмент. Някои дизайнерски черти са видимо наследени от великолепната Mazda3, като биват съчетани с по-изтънчен интериор и нови преди седалки.

Предстоящият фейслифт, ще направи Mazda2 по-технологична от всякога. Адаптивни LED фарове, 360 градусова система за наблюдение, разпознаване на знаците и система за запазване на лентата. За максималният комфорт на пътниците, се грижат ревизираното окачване и преработеният салон, като нивата на шум в купето са драстично намалени. Освен това, купувачите ще могат да поръчат колата с опционално отопляем волан, шестпозиционна регулируема шофьорска седалка, радарна система за круиз контрол, както и автоматично затъмняващо се огледало за обратно виждане, а инфотейнмънт системата ще поддържа и Apple CarPlay и Android Auto.

В Европа, всички автомобили ще бъдат с предно задвижване и 1.5-литров бензинов двигател, който може да бъде 75 или 90 к.с.
Шестстепенна ръчна скоростна кутия ще бъде стандартния избор, като при по-мощният двигател ще се предлага и автоматична.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ