Fiat провежда безплатен Track Experience за собственици на Abarth

19 February 2014 15:27
Fiat провежда безплатен Track Experience за собственици на Abarth
Прочетете повече за:
Fiat500Abarth500 Abarth

Както неведнъж сме подчертавали в тази рубрика, притежаването на бърза кола невинаги е едно и също с притежаването на способности зад волана. Много от уважаващите себе си производители на големи потентни автомобили канят клиентите си на обучителни курсове, които не се провеждат в скучни сиви зали, а на писта.

Подобно събитие организира и производителят на малки потентни автомобили – придворният тунинг майстор на Fiat Abarth. Собствениците на 500 Abarth ще усъвършенстват способностите си за управление в еднодневни динамични упражнения в Калифорния, Тексас, Флорида, Ню Джърси и Илинойс. Упражненията включват четири секции: автокрос, състезание по двойки, динамика и състезателно пилотиране. Плюс среща с пилоти, които изстискват максимума от мъника 500 Abarth.

Собствениците на Fiat 500 Abarth и Abarth Cabrio няма да плащат за участие, тъй като таксата е включена в цената на всеки автомобил Abarth. Справедливо.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ