Bentley Flying Spur W12 почти може да лети

06 March 2014 12:14
Bentley Flying Spur W12 почти може да лети
Прочетете повече за:
BentleyFlying SpurMansory

Това, което може да видите от снимките в нашата галерия, е едно яко тунинговано Bentley Flying Spur W12. Не сме много сигурни, че точно “яко тунинговано” са думите, които трябва да се свързват с тази марка, но този път момчетата от Mansory са “прекалили”.

На пръв поглед ще видите двуцветно боядисаното купе на колоса, 22-инчовите му джанти и добавеният аеро пакет. След това ще обърнете внимание на новите странични прагове, променените брони, предния капак с “издълбани” отвори за охлаждане и да не забравим спойлера в задната част на колата.  Интериорът също е пипнат, и то, бихме казали, готино пипнат. Направо изглежда завладяващо комфортен и уютен.

Но може би това, което най-малко си личи от снимките, а е претърпяло най-големите промени, е под вентилационните отвори на предния капак, а именно двигателят. От титаничния W12 със 616 к.с. и 800 Нм е останала само добрата подготовка. От Mansory са пипнали софтуера и хардуера, за да изцедят  888 к.с. и 1100 Нм, като всичко е ограничено електронно, за да “избегнат повреда в коляновия вал”...

Тези нови числа в графа “характеристики” позволяват на Flying Spur наистина да лети - спринтът до 100 км/ч отнема 3,6 сек, а до 200 км/ч - 12,2 сек. Максималната скорост е 340 км/ч и отново е ограничена.

На нас ни трябва малко време да осмислим тези неща...

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ