Rolls-Royce и Mansory заедно в Женева

06 March 2014 14:51
Rolls-Royce и Mansory заедно в Женева
Прочетете повече за:
Rolls-RoyceMansoryЖенева 2014Wraith

Да започнем представянето на Rolls-Royce Wraith от ауспуха към двигателя и след това към купето. Всъщност да започнем с това, че в частност точно този е променен от Mansory, онези същите, които промениха и един Flying Spur наскоро. Сега вече може да продължим.

В задната си част купето е оборудвано с два двойни ауспуха, които се свързват посредством прави изпускателни тръби с 6,6-литровия V12 двигател. Вътре в него врят и кипят 730 к.с. (налични от 5500 об/мин) и 1000 Нм (налични от 1500 до 5500 об/мин), числа, които се различават с "малко" от стоковите 624 к.с. и 800 Нм. Нали? Разликата помежду им променя и ускорението, вместо досегашните 4,6 сек до 100 км/ч, сега те са 4,4 сек. А целият нов пакет на Mansory може да се движи с максимална скорост от 300 км/ч. Някой да бърза?

Над двигателя може да видим новата двуцветна боя, променените брони, интегрираните дневни LED светлини, различните предни калници и странични прагове. Цели два спойлера са намерили своето място в задната част на колата, един на покрива и един на багажника, като са достатъчно дискретни, за да не развалят величествената визия на Wraith. За да се запълни пространството от асфалта до арките на калниците, са монтирани 22-инчови джанти с гуми Vredestein на тях (265/35).

Интериорът се е сдобил с двуцветна кожа и декоративни карбонови орнаменти, покрити с пиано лак.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ