Дрифтъри пилиха гуми на шоу в Пловдив

03 July 2018 15:34
Дрифтъри пилиха гуми на шоу в Пловдив
Дрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в ПловдивДрифтъри пилиха гуми на шоу в Пловдив
Прочетете повече за:
Александър Язовдрифт
[URIS id=8396] Пловдивският панаир бе домакин на дневно и нощно дрифт в рамките на Inter Cars Мotor Show. Сред участниците бе двукратният европейски шампион Александър Язов – Матрицата от Falken Drift Team, с неговия звяр BMW E30 V8 Compressor. Публиката видя завладяващи изпълнения от шампионът в King of Europe за 2010 Тодор Дунев от Top Drift Service с Nissan 200SX S13 и от най-атрактивните пилоти в България – Стефан Цанков – Арчи от Mirafiori Team с BMW E36 Turbo Compressor, Волен Василев с Nissan 200SX S13, Християн Ангелов с BMW E30, Емил Петков с BMW E30 V8 turbo и Силвио Гоцев с BMW E36, двигател LS1 от Corvette. За първи път в България се проведе дрифт с камиони. Полските пилоти Матеуш Фиял и Адриан Затон от STW Drift Team показаха, че и тежките машини могат да бъдат превърнати в спортни, олекотени и подходящи за дрифт камиони Volvo FM12 с общо около 2000 конски сили! Безупречен контрол показа и Бартек Осталовски, който въпреки тежък инцидент, когато едва 19-годишен губи двете си ръце, успява да сбъдне мечтата си да е автомобилен състезател. През 2010 г. той става единственият дрифт пилот без ръце, лицензиран от FIA. С подкрепата на Inter Cars автомобилът му Nissan Skyline R34 е специално пригоден, за да може да бъде управляван от Бартек. Ако се чудите как е възможно – с вяра в себе си, страст към спорта и упоритост да постигне мечтите си! В Inter Cars Motor Show се включи още Мачей Олексович - президент на Борда на директорите на Интер Карс и професионален рали пилот. Той се представи със Subaru Impreza Proto FF. Матия Подхрашки пък ни демонстрира невероятни дрифт и стънт умения с мотор Kawasaki ZX6R 2004 и Monster карт с двигател на Suzuki. Освен многото шампионски титли, Матия е рекордьор на Гинес за най-голямо разстояние изминато на челна стойка (4,4 км.) и европейски рекордьор за най-дълго балансиране на предна гума.  

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ