Avis и Budget България пусна празнични предложения за оперативен лизинг и за уикенда

Едни от най-големите и реномирани компании за отдаване на автомобили под наем в света и страната  – Avis и Budget България, пуска ново изгодно предложение за оперативен лизинг за своите клиенти. Като вид дългосрочен договор за наем (5 години), услугата оперативен лизинг е особено подходяща за фирми, които се нуждаят от непрекъснато обновяване и осъвременяване на автомобилния си парк без да придобиват собствеността върху автомобилите. Новото предложение за юридически лица е за период на наема 5 годони и 20 000 км. на година. В офертата, освен месечен наема и застраховка Каско и Гражданска отговорност, са включени още пълно техническо обслужване според изискванията на производителя, сезонна смяна и хотел на гуми, и дори заместващ автомобил и винетка.

Така например за Opel Corsa Active с 1,4-литров бензинов двигател със 75 к.с. и 5-степенна механична кутия месечната вноска е 209 евро без ДДС при първоначални разходи 811 евро без ДДС. Срещу 239 евро без ДДС на месец и 930 първоначална инвестиция може да получите FIAT Тipo ниво на оборудване Easy с 1,4 бензинов мотор и 95 к.с. Търговският автомобил FIAT Doblo Cargo PL с дизелов 1,3 литра (95 к.с.) е с 249 евро месечна вноска и 965 евро без ДДС първоначални разходи.

 

Лидерите на пазара на отдаване на автомобили под наем Avis и Budget България  предлагат и специална 15% отстъпка от стандартната цена за всеки нает автомобил, независимо от модела. Условието е колата да се наеме от четвъртък следобед до събота сутринта и да бъде върната от събота до понеделник вечерта.