Bet365 Бонус Код 2016

Рекламна публикация

 

Силната конкуренция при сайтовете за онлайн залагане ги принуждава да предлагат най-различни оферти, промоции и бонуси, с които да поощряват клиентите си и да привличат нови потребители.

Ако все още не си клиент на даден букмейкър, ти имаш привилегията да опиташ от най-апетитните му бонуси. Така е и при британския букмейкър bet365, който отскоро се завърна на българския пазар.

Освен безброй събития за залагане, високи коефициенти, бърз сайт и още много други екстри, той предлага и страхотни бонуси за нови потребители, както и такива за вече регистрирали се.

В този материал ще ви запознаем детайлно с най-важните условия на bet365, които трябва да изпълните, за да вземете своя bet365 Бонус Код 2016  (www.бонускод.eu/bet365-бонус-код-2016/)

 

Нужно е обаче да вникнете дълбоко в детайлите и в това как да вземете бонуса, защото е възможно в крайна сметка да загубите средствата си и да не можете да залагате пари от него. Необходимо е да отидете на bet365, и да изпълните няколко прости стъпки, за да вземете бонуса.

 

Използвайте MAXBETS като bet365 Бонус Код 2016 и вземете възможно най-големия бонус!

  • bet365 предлага изключително многообразие от бонуси. Потребителите имат възможност да ги грабнат още след регистрацията си с код: MAXBETS.
  • Бъдете бдителни, защото в интернет може да попаднете на други бонус кодове, но кодът MAXBETS отключва най-апетитните възможни бонуси. Използвайте го!

bet365 Бонус Код 2016

bet365 предлага Оферта Нова Сметка (отключва се с bet365 Бонус Код 2016). След като спазвате дадени условия, букмейкърът удвоява парите ви от първия депозит. За начало: задължително използвайте кода MAXBETS като bet365 Бонус Код 2016.

Трябва само да следвате тези 5 стъпки:

  1. Кликнете на линка за регистрация в bet365
  2. Попълнете задължителните полета
  3. След края на регистрацията акцентирайте вниманието си върху полето bet365 Бонус Код
  4. В него въведете MAXBETS (или направо копирайте и поставете думата)
  5. Кликнете върху Регистрация
  6. Поздравления: Успешно активирахте bet365 Бонус Код 2016

*Офертата Нова Сметка важи единствено за нови потребители.

 

Кога мога изтегля натрупаната сума от bet365 Бонус Код 2016?

След като вече разбрахте какво трябва да направите, за да залагате с вашия бонус, сега ще ви обясним какво е необходимо, за да го изтеглите. Теглене може да осъществите единствено след разиграването на бонуса и депозита 3 пъти.

Ако например сте вкарали 50 лева и получите още 50 лева бонус, задължително е да разиграете 300 лева като пак подчертавам на коефициент над 1.50 и ще може да изтеглите всичките пари по сметката си.

Разберете всичко ТУК!