BMW пусна ново лого за топ моделите

Черно-бяла емблема ще краси вече топ версиите на BMW. Освен Серия 7 в бъдеще към всеобхватно разширеното моделно семейство за луксозния сегмент ще принадлежат Серия 8, X7, електрическите i8 и i8 Роудстър. Заедно с емблемата е изписаното името на фирмата Bayerische Motoren Werke.

„За тези хора е важно да оползотворят максимално добре времето, с което разполагат. Мотото им е: to own the moment – изживей интензивно всеки момент с нещо смислено и красиво“, коментира Хилдегард Вортман, старши вице-президент на марката BMW.

 

В продължение на 40 години луксозните лимузини на BMW Серия 7 са олицетворение на ексклузивната радост от шофирането в неподражаемия стил на марката. В допълнение авангардния, динамичен и иновационен дизайн, както и технологичният напредък и до днес са вдъхновяващите характеристики на въведеното за пръв път през 1989 г. BMW Серия 8. При новото BMW Серия 8 елегантността, динамиката и луксът са концентрирани в автентичната есенция на едно купе на марката. А с Plug-in хибридния модел BMW i8 стартира бъдещето на спортните автомобили. Прогресивният характер на актуалните модели от луксозното семейство на BMW се определя от иновациите, базирани на пионерските постижения като използването на карбон в серийното производство, паркирането от дистанция или BMW лазерните светлини.