BMW M2 Competition пакет

Очакваме озлобена версия на купето на 25-ти април.

Компанията наскоро пусна на пазара Black Shadow версията на M2, която имаше за цел да отбележи края на производството на стандартното спортно купе. Няма да ни се наложи да чакаме много, имайки се предвид, че BMW вероятно ще ни покаже клипове още преди дебюта на версията на 25-ти април по време на автосалон Пекин 2018г.

По последна информация, новото M2 ще използва променена версия на 6-цилиндровия двигател, който намираме при М4 и произвежда 410 к.с. и 500 нм въртящ момент, което е с 45 к.с. и 37 нм повече от стандартното M2. Още нямаме информация за ускорението, но в момента стандартното М2 се нуждае от 4.3 секунди, за да достигне до 100 км/ч, чрез 7-степенната автоматична трансмисия с двоен съединител. Не се надявайте на по-висока максимална скорост, защото по получената информация разбираме, че ограничителят се намесва на 250 км/ч, или 270, ако сте закупили опцията за М Driver пакета.

Освен, че се сдобива с по-мощен 3-литров двигател, Competition пакета на M2 има и промени по външния дизайн. Някои от тях са променени предница и задница, M странични огледала и вероятно нови видове джанти.

Източници: Bimmer Today и BMW Blog

3
4
2
7
bmw-m2-competition-render
8
5
6