Cars & Coffee ще даде награда, подписана лично от Хорацио Пагани

Първата част от събитието е на 2 юни в RIU Pravets Resort, включва закуска и брънч, презентация на проекта и награждаване с приза “Best of the Show” (“Най-добър автомобил на изложението“) под формата на мини Pagani, изработена специално за случая и подписана лично от Хорацио Пагани. Ще присъстват специални гости от централата на компанията Cars & Coffee в Италия и представители на авто-мото индустрията, включително от дизайнерските и маркетинг екипи на високия клас автомобили като Ferarri и Pagani.

В следобедните часове участниците ще се отправят към София за втората, публична част на събитието. Супер и хиперавтомобилите ще бъдат разположени пред зала “EFE” на хотел ”Маринела“, а изложението ще бъде отворено безплатно за посетители от 17:00 до 19:00 часа.

Събитието се организира от Петя Бертони, маркетинг мениджър на самия лицензиант Cars & Coffee и притежател на лиценза за Cars & Coffee в България.

„Вдъхновението за облика на плаката дойде от колорита на България, от разноликата ѝ красота. Избрахме накои от най-популярните суперавтомобили, за да подчертаем главната идея на Cars & Coffee за обединението от една обща страст. Фонът неслучайно е най-емблемаичната за София забележителност, тъй като беше важно да идентифицираме града, в който ще се състои събитието. Разбира се, искахме и да покажем, че в България има прекрасни места, които си заслужава да се посетят.
Плакатът се изработва в лимитирана серия, ексклузивно за самото събитие, а всяко копие е с индивидуален номер. Дизайнът е в стил „Fumetto“, определян от Will Eisner като „последователно изкуство“. В същността си представлява изображение чрез илюстрация в цвят, перспектива и монтаж, създаващи усещане за хармония, ритъм и послание. „

Петя Бертони е маркетинг, комуникации и глобални пазари в университета Milano-Bicocca, Италия, курс по Fashion & Luxury Brand Management в Istituto Marangoni и магистратура по Automotive Design, Color & Trim. През последните 4 години гради кариерата си в автомобилния сектор в италианска компания за дизайн и изработка на прототипи на автомобили, самолети, влакове, мотори и яхти. Страстта ѝ към суперавтомобилите я среща и с феномена Cars & Coffee.

Пилотното издание на форума се осъществява с подкрепата на Lavazza, Vilner, р-т Bulgar, Street Lounge, Bertoni, хотели RIU Pravets и “Маринела” и медийното партньорство на сп. TopGear, DARIK и WebCafe.

Horazio Pagani_award
C&C SOFIA 2018

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*